Blog

DJADE Agency – een kijkje in onze keuken

25 April 2016

Het kantoor van DJADE Agency is gevestigd in Uithoorn, daar hebben wij 200m² tot onze beschikking voor onze prachtige kostuums.

DJADE Agency werkt enkel met Custom Made Outfits waarbij wij een merk of bedrijf op een verfijnde manier vertalen naar unieke belevingen in contactmomenten met klanten en relaties.

We hebben een zeer uitgebreid assortiment van handgemaakte kostuums, waarbij we gemakkelijk een vertaling kunnen maken naar diverse thema’s.

Door ons in house atelier zijn we zeer flexibel in het op maat maken van concepten afgestemd op specifieke wensen en behoeften.

 

 

Johan Cruyff Foundation

15 December 2015

Tijdens ‘Koken met een Doel’ van de Cruyff Foundation staat het project Schoolplein14 centraal. De Cruyff Foundation wil leerlingen uit het basisonderwijs stimuleren om met elkaar te spelen, te bewegen en te sporten. Ondank dat al ruim 200 scholen zijn voorzien van een Schoolplein14, staan er nog steeds teveel kinderen buitenspel. Tijdens Koken met een Doel kan daar verandering in worden gebracht. Want naast het entertainment, een mystery guest en het gezamenlijk koken onder leiding van Jonnie en Thérèse Boer van de Librije, is het hoogtepunt van de avond uiteraard de bijzondere ‘veiling’, welke als doel heeft zoveel mogelijk schoolpleinen te verkopen.

 

Chocoladeletter promotie in de Bijenkorf

30 November 2015

Afgelopen weekend waren onze modellen te vinden in de Bijenkorf filialen voor de chocoladeletter promotie.
De bezoekers van de Bijenkorf konden deze heerlijke handgemaakte chocoladeletters proeven.

Everybody loves chocolate!

 

 

Chocolate time @ lingerieweek in de Bijenkorf!

23 November 2015

Afgelopen weekend schitterende onze modellen in diverse Bijenkorf filialen door heel Nederland ter promotie van Lingerieweek.

De klanten konden “lessons in lingerie” krijgen met een gratis persoonlijke fitting service,  daarnaast verrasten onze modellen de gasten met heerlijke chocolaatjes.

 

 

Winterwonderland

4 November 2015

 

Door de groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Ons design- en naaiatelier heeft overuren gedraaid waardoor we een nog betere vertaling kunnen maken van een bepaald thema of specifieke wensen.

Dit is slechts een greep uit onze ” Winterwonderland” collectie. Voor de feestdagen en koude wintermaanden hebben wij een zeer uitgebreid assortiment met mooie concepten.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

 

Lancering BMW 7 serie

27 October 2015

Onze modellen waren erbij! Afgelopen weekend werd de allernieuwste BMW gelanceerd, de BMW 7 serie.

 

FOX Sports activatie callcenters

26 October 2015

De maand oktober is dé maand van FOX Sports! Onze promotieteams bezoeken de gehele maand diverse callcenters door heel Nederland om deze te informeren, te motiveren en te enthousiasmeren voor FOX Sports.

Elke week zoekt Hans Kraay jr. hoogstpersoonlijk het winnende team op om de weekprijs uit te reiken.

 

Feestelijke heropening FAME in Media Markt Amsterdam Centrum!

22 October 2015

FAME opent haar deuren in Media Markt Amsterdam Centrum op de Oosterdokskade.

In de kelder van Media Markt Amsterdam Centrum is er een megastore voor muziek, film en games, waarin het grootste assortiment van alle fysieke entertainmentwinkels in Nederland te vinden zal zijn. De nieuwe FAME wordt groter en completer dan FAME Plaza was. De droom van iedere muziek- en filmliefhebber!

FAME powered by Media Markt zal staan voor een hoog service niveau, welke grotendeels geleverd zal worden door overgenomen personeel van FAME Plaza.