DJADE ENTERTAINMENT & MORE | DJADE.NL

Lookbook


Inloggen LOOKBOOK

DJADE biedt haar klanten graag goede en exclusieve service. Om onze kostuums aan u te presenteren en voor een exclusief kijkje in ons modellenbestand, werken wij met een online lookbook. Met een persoonlijke inlogcode kunt u als bestaande klant onze kostuumcollectie bekijken. U ontvangt de inlogcodes na het accorderen van de offerte.

inloggen
under construction


LOOKBOOK – Kostuums & Styling

In het DJADE LOOKBOOK vindt u onder het kopje Kostuums & Styling ons breed aanbod aan bestaande kostuums. Binnen elk kostuum thema zijn de styling mogelijkheden oneindig om op uw wensen en voorkeuren af te stemmen. Schroom niet om uw specifieke wensen en voorkeuren aan ons kenbaar te maken. Wij leveren graag maatwerk met een finishing touch en oog voor detail.


LOOKBOOK – Modellen

DJADE zoekt graag naar de ‘more’, dit geldt uiteraard ook voor onze modellen. Met veel aandacht hebben wij onze database zorgvuldig samengesteld. Deze bestaat uit stralende multitalents met een sprankelende uitstraling, spontane glimlach en een professionele werkmentaliteit. Met diezelfde zorg en aandacht zoeken wij graag de juiste modellen bij uw aanvraag om een succesvolle match te maken.