DJADE ENTERTAINMENT & MORE | DJADE.NL

Wie zijn wij


DJADE entertainment & more

DJADE is het creatieve entertainmentbureau voor unieke op maat gemaakte kostuums en styling. In combinatie met stralende hosts, hostesses, modellen en performers bent u bij DJADE zeker van hoogwaardig en exclusief entertainment. Wij bieden voor ieder soort evenement een passende dienst als unieke eyecatcher, waar uw gasten absoluut van onder de indruk zullen zijn.
DJADE is al jaren een professioneel bureau met een gepassioneerd, gedreven en betrokken team waardoor wij persoonlijk en transparant te werk gaan. Wij leggen de lat graag hoog, hebben oog voor detail en leveren hierdoor kwaliteit van het hoogste niveau. Dit is duidelijk zichtbaar in de kenmerkende signature van de exclusieve kostuums en styling van DJADE.


Costume made with love

Founder en creative director Jade Zandbergen ontwerpt en vervaardigt samen met haar team, met veel passie alle kostuums in eigen atelier. DJADE biedt hierdoor de mogelijkheid om naadloos af te stemmen op uw wensen en voorkeuren en tegelijkertijd de creativiteit en uitwerking naar een volgend niveau te tillen. DJADE slaagt er met haar kostuums en styling altijd in om de juiste balans te vinden tussen vooruitstrevende creativiteit en uw persoonlijke wensen.


Diensten

DJADE vergroot de (sfeer- of merk) beleving van uw gasten of klanten door u te voorzien van een passende unieke dienst. Denk hierbij aan een hostess, model, act of een van onze DJADE Exclusives. Met elke dienst garanderen wij een unieke sfeerbeleving!


Concepten – DJADE Exclusives

DJADE onderscheidt zich het meest van andere bureaus met haar DJADE Exclusives. Dit zijn interactieve concepten waarbij een model of hostess in een exclusief kostuum wordt omgetoverd tot een unieke, sfeerbeleving verhogende eyecatcher. Denk hierbij aan een totaalplaatje waarin kostuum en styling compleet zijn afgestemd op de dienst die het model zal uitvoeren. Bijvoorbeeld onze welbekende DJADE Exclusive, ‘de Cupcakegirl’, waarbij een stralend model cupcakes uitdeelt in een prachtig cupcake kostuum waarbij zij in dit thema is afgestyled met de verfijnde finishing touch van DJADE. Wij bieden DJADE Exclusives met candy, chocolate, popcorn, Champagnes, maar ook met dance, showgirls of polaroid camera’s. Altijd in combinatie met een DJADE kenmerkend kostuum, gedragen door een prachtig model met een sprankelende uitstraling.
Wij hebben een breed scala aan bestaande en reeds succesvolle DJADE Exclusives, maar onze kracht ligt ook juist in het kunnen meedenken en ontwikkelen op maat voor specifieke events, voorkeuren en wensen.

 

oneliner